Cum să-ți găsești formația de nuntă sau DJ-ul in București in 2023

Ți-ai rostit jurămintele. Petrecerea ta de nuntă poate sa inceapă! Ai tăiat tortul. Acum, cu această ocazie importantă, nu mai rămâne decât un lucru de făcut. Ai ghicit. Este timpul să începem petrecerea!
Asicură-te că ziua nunții tale este una pentru cărțile de istorie, totul se rezumă la pregătire. Mai simplu spus, angajarea formației de nunta potrivită pentru eveniment este o prioritate. Fă-o corect și poți fi sigur că oaspeții tăi au o noapte pe care nu o vor uita niciodată.Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, să vedem cum să vă găsiți formatia sau DJ-ul pentru ziua nunții.

Cum sa alegi intre o formatie de nunta si un DJ

Din primul moment în care începi să-ți planifici nunta, va trebui să iei niște decizii destul de grele. Cine vor fi domnisoarele tale de onoare? Ce rochie vei purta? Care este locatia? Dar aranjamentele florale? Și, desigur, ar trebui să angajezi un DJ sau o formatie de nunta live

Dacă nu ai nicio idee ce tip de divertisment se va potrivi în ziua ta cea mare, trebuie să te gândești la câțiva factori importanți.
Locația ta este ceva pe care ar trebui să-l iei în considerare cu adevărat. Dacă ai un loc mic, o formatie cu cinci până la șapte artisti va fi într-adevăr o alegere potrivită de divertisment?

Poate că o formatie mai mică, se va potrivi locației dvs. dacă spațiul este îngust. Un DJ se poate instala într-un spațiu mic, astfel încât aceasta poate fi opțiunea mai flexibilă, în funcție de locația și locația dvs.
Cu toate acestea, dimensiunea locației dvs. nu este totul. Când alegi între o formatie de nunta și un DJ, ar trebui să iei în considerare și costul acestor interpreti. Cunoasterea inca de la inceput a bugetul dvs. vă poate ajuta să vă reduceți căutarea și să găsiți opțiunea perfectă pentru dvs.

Ce buget trebuie să cheltuiți pentru muzica din seara nuntii dvs. va fi, de asemenea, un factor cheie în alegerea între o formatie sau un DJ. Când vă stabiliți bugetul, luați în considerare că o formatie are mai mulți membri și, evident, va costa mai mult decât un DJ care este unic.

 Inutil să spun că, odată ce începi să te uiți la solistii de nuntă, merită să obții o oferta atât de la formatii, cât și de la DJ, pentru a vedea care se potrivește bugetului vostru.

Cum sa gasesti o formatie sau un DJ in Bucuresti

Acum că aveți o idee clară despre ceea ce doriți, este timpul să începeți căutarea. Pentru a vă ajuta să luați decizia corectă, poate doriți să discutați cu organizatorul de nuntă. Conectează-te cu coordonatorul de nuntă de la locatia ta sau cu planificatorul de nuntă. Vor avea o listă de artisti de încredere cu care au lucrat în trecut și acesta poate fi un punct de plecare excelent pentru a găsi opțiunea potrivită.

Dacă doriti sa va descurcati și planificați singuri evenimentul, puteți cere recomandări familiei și prietenilor sau puteți efectua o căutare rapidă pe Google pentru “formatie de nunta Bucuresti” sau ” DJ nunta Bucuresti” . Alternativ, de ce să nu accesați retelele dvs. sociale? Folosirea rețelelor sociale poate fi o modalitate utilă de a naviga prin diverse stiluri de trupe sau DJ. Puteți căuta hashtag-uri precum #formatiedenunta, #djnunta sau #formatienuntabucuresti pentru a găsi opțiuni care pot fi potrivite pentru dvs.

Înainte de a-ți angaja formatia sau DJ-ul , eliberează-l pe Sherlock Holmes-ul interior și fă niște cercetari profunde. Aș recomanda să rezervați o formatie sau un DJ doar pe baza rețelelor lor sociale? Nu! Fă-ți întotdeauna cercetări și contactează posibili artisti pentru a-ți da seama dacă aceștia sunt potriviti pentru ceea ce cauți.

Cum sa va gestionati bugetul de nunta

buget formatie nunta

Acum vine partea grea. Cât ar trebui să cheltuiți pe formatia de nuntă?

Din păcate, nu există un singur răspuns la această întrebare arzătoare. Cu toate acestea, în timp ce costul formatiilor poate varia foarte mult, există o ecuație ușoară pe care o puteți face și care vă va ajuta să gestionati bine bugetul pentru această parte a nunții.

La fel ca în toate domeniile nunții tale, bugetul general al nunții va determina cât poți să aloci deoparte pentru partea de divertisment a zilei nuntii tale. Desigur, este o alegere personală. Ca un ghid aproximativ, 18 până la 25 la sută din bugetul tău total ar trebui să fie destinat formatiei sau DJ-ului de la nunta.

Asigurați-vă că personalitatea lor funcționează pentru dvs.

Marii solisti fac mai mult decât să cânte muzică – ei creează o atmosferă. Un lucru pe care l-aș recomanda, indiferent dacă alegeți o formatie sau un DJ, este să vă asigurați că aceștia au personalitatea potrivită și sunt capabili să interacționeze cu dvs. și cu oaspeții dvs. Trebuie să fie capabili să-și adapteze repertoriul la orice se poate întâmpla in noaptea nuntii pentru a asigura un ring de dans plin, cu o atmosferă grozavă de petrecere.

    Distribuie

    Articole

    Contact