Întrebări și răspunsuri

Am adunat în cursul anilor zeci de întrebări pentru formație, de la clienții noștri. Mai jos am  răspuns la cele mai frecvente întrebări primite:

Formația noastră s-a înființat în anul 2012. De atunci am cântat în majoritatea restaurantelor din București , ori rezidenți ori pentru diferite evenimente. Ulterior am început să acceptăm și alte tipuri de evenimente în toată România, evenimente precum, nunți, botezuri, onomastice, evenimente de zi dar și alte evenimente speciale.
Sigur, puteți să ne vedeți și să ascultați show-urile noastre live dar și aparițiile Tv în galeria video sau pe canalul nostru de Youtube.
Tarifele noastre sunt întotdeauna personalizate pentru fiecare eveniment. În funcție de orașul, data,  și tipul evenimentului cât și în funcție de nevoile dumneavoastră. Tariful de bază poate pleaca de la 2000 € și include formația de bază si sonorizarea profesională însă acesta poate fi diferit în cazul în care sunt necesare și alte servicii precum, pachet Foto/Video, lumini de scenă, mașina de făcut baloane, mașină fum greu pentru dânsul mirilor și prezentarea tortului cât și abordarea unui taraf complet pentru un eveniment special. Tariful cel mai avantajos se discută telefonic!
Formația noastră percepe un avans minim care poate fi negociat telefonic.
Pentru a ne asigura că avem o sonorizare pe măsura  evenimentului pe care formația îl face, avem o persoană desemnată care se ocupă de acest aspect. Acesta este sunetistul formației. Având experiență în majoritatea restaurantelor din București dar și din țară, David reușește să redea claritatea și strălucirea sunetelor chiar și în cele mai dificile încăperi.
Formația noastră dispune de echipament de sonorizare profesional. Soliștii noștri folosesc doar microfoane Shure, fără fir.
Formația noastră este din București dar se poate deplasa cu plăcere în orice locație din România. Se va percepe un tarif de transport, iar dacă se depășesc 100 km față de capitală, vom avea nevoie de cazare pentru membrii formației.
Formația Vegas Band este deschisă să-și personalizeze playlist-ul pentru nuntă sau evenimentul dumneavoastră. Fiecare cuplu are anumite melodii de suflet de care-i leagă amintiri speciale. Este important să ne trimiteți  din timp aceste sugestii astfel încât totul să iasă perfect în ziua evenimentului.
Formatia Vegas Band presteaza servicii specifice in calitate de persoana juridica respectand toate normele legislative in vigoare si avand licentele necesare prestarii acestor sevicii. Se va emite un contract pentru toate aceste servicii.
Sigur! De-alungul timpului, ne-am intalnit la diferite evenimente, cu multi fotografi de nunta dar si cameramani iar unii dintre acestia ne-au devenit parteneri. Am ales, pentru evenimentele la care participam, sa colaboram cu cei mai experimentati fotografi si cameramani din Bucuresti. Daca doriti ca evenimentul dumneavoastra sa fie imortalizat intr-un mod profesionist, cereti oferta FOTO-VIDEO.
Scrie-ne!
Ai mai multe întrebări pentru noi? Scrie-ne un email și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!