Top 7 restaurante cu lautari in Bucuresti in 2023

Restaurante cu lautari in Bucuresti

Restaurantele cu muzică lautareasca sau traditional romaneasca au un farmec aparte, mai ales dacă experiența muzicală este completată de un meniu traditional bogat in retete delicioase. Majoritatea restaurantelor din București preferă varianta muzicii ambientale sau a frecvențelor unui radio local, însă există câteva restaurante cu lautari deja consacrate sau mai putin cunoscute cu muzica populara traditionala si taraf  live. Mai jos găsiți lista cu restaurante cu lautari din București in 2023.

1. Restaurant Delea Nouă

restaurant populara

Delea Nouă este un restaurant cu specific romanesc, situat în centrul capitalei Este unul din restaurantele de elită cu specific românesc din Bucureşti. Aicii poţi savura cele mai bune preparate tradiţionale româneşti gătite autentic, muzică live lautareasca, de petrecere şi spectacol de obiceiuri şi tradiţii româneşti puse în scenă cu măiestrie de un formidabil ansamblu folcloric.

2. Hanul Hangitei

estaurant lautari hanul hangitei

Hanul Hangitei implineste traditia si va ofera un meniu pur romanesc, o ambianta relaxanta, muzica lautareasca, folclor romanesc, servicii de inalta calitate si preturi mai mult decat acceptabile. Folclorul romanesc este unul dintre depozitele spirituale si intime ale poporului nostru, de aceea am creat un cadru rustic in care puteti petrece cateva clipe de relaxare si sa puteti servi mancaruri cum numai mama si bunica le pregatesc.

3. Restaurant Bulevard

restaurant bulevard lautari

Lasa-te cuprins de savoarea unor delicatese culinare ale restaurantului “Bulevard”, intr-o ambianta de exceptie, potrivita atat pentru cine romantice, aniversari cat si pentru evenimente deosebite: cockteiluri, nunti, botezuri, mese festive, etc. Restaurantul Bulevard dispune de saloan special amenajat, unde puteti petrece clipe de neuitat alaturi de prieteni si familie cu muzica lautareasca, romaneasca sau populara.

4. Hanu’ lui Manuc

hanu lui manuc lautari

Datorită arhitecturii sale unice, dar și a dimensiunilor grandioase, Hanu’ lui Manuc este, de mai bine de 200 de ani, un important loc de disctracție din Bucureşti, organizând seri de concerte, spectacole și muzică live, încă din secolul XIX. Acum, oaspeții hanului se bucură de muzica live populară și spectacole de dans popular alături de trupa Rapsodia Carpaților! Taraful Hanu’ lui Manuc susține de asemenea spectacole de muzică populară live.

5. Restaurant Voievodal

muzica lautareasca restaurant voievodal

Restaurantul Voievodal Băneasa se află amplasat pe vechile moșii ale boierilor Văcărești, adică zona Băneasa de astăzi pe Șos.București-Ploiești la nr. 10. Locaţia cu aer elegant, amenajarea autentică, preparate de bucătărie românească extraordinar de gustoase şi modul lor de servire sunt toate gândite ca oaspeţii să se simtă trataţi şi ospătaţi regeşte. Muzica live este oferita de Mirela si taraful Elvis Nasturica dar si de Leonard Iordache la tambal si taraful.

6. Taverna Covaci

restaurant taverna covaci

Situat in buricul targului, pe strada unde la sfarsit de secol 19 se nasteau faimosii “mititei”, Restaurantul Taverna Covaci va invita sa savurati produsele traditionale romanesti, preparate culinare din toate,, intr-o atmosfera de petrecere si voie buna intretinuta de Taraful Taverna Covaci alaturi invitati de renume din muzica populara si de petrecere.

7. Restaurant Casa Jienilor

lautari casa jienilor

Restaurantul Casa Jienilor este un restaurant cu lautari, cald și confortabil unde puteți găsi întotdeauna o gamă largă de preparate, de la mâncăruri tradiționale românești până la platouri rafinate din întreaga lume. Daca muzica lautareasca este pe placul tau si ti se pare ca cina este mai gustoasa alaturi de o formatie de lautari sau formatie de nunta live, atunci ai ajuns unde trebuie, aici se creaza acea atmosfera pe care nu multe restaurante cu specific romanesc din Bucuresti reusesc sa o redea.

Nu ramane decat ca dumneavoastra sa decideti unde veti petrece o seara minunata in compania muzicii de petrecere si a meniurilor traditionale pe masura.  Voi pe care ni le recomandati? Lasati sugestiile in comentarii. 

    Distribuie

    Articole

    Contact