Oferta formatie nunta Bucuresti in 2022

Alegeti o formatie de nunta de incredere si bucurati-va de un eveniment reusit. Formatia Vegas Band va asigura ca buna dispozitia in randul invitatilor se va mentine la cote cat mai inalte. Prestam cu inima deschisa si cu pasiune si dedicare la fiecare eveniment si ne remarcam prin seriozitate si dragoste pentru muzica si voie buna.

Va vom intampina intotdeauna cu o diversitate de genuri muzicale din care puteti alege doar ceea ce va doriti.

Acceptam cereri speciale pentru melodii din urmatoarele genuri muzicale si nu numai:

  • Muzica usoara
  • Muzica Caffe concert
  • Muzica machedoneasca
  • Muzica arabeasca
  • Muzica populara traditionala romanesca de nunta
  • Muzica de petrecere
  • Muzica Lautareasca
  • Manele vechi dar si noi.

Formatia de nunta Vegas Band va poate incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes !

Accesati chiar acum galeria video a formatiei de nunta Vegas Band si convingeti-va ca acesta este partenerul perfect de care aveti nevoie pentru evenimente de neuitat.

Formatie nunta | Echipa de profesionisti

Formatia de nunta Vegas Band a devenit una dintre cele mai cunoscute formatii din Bucuresti, cu o experienta de peste 9 ani, care si-a castigat un prestigiu demn de admirat. Datorita seriozitatii cu care membrii aceste trupe isi trateaza evenimentele si preturilor corecte ei se bucura de aprecierea publicului si le ofera momente de neuitat.

Formatie nunta | Sonorizare de calitate

In oferta foarte mare de servicii muzicale pentru petrecerile de nunta se remarca formatia Vegas Band. Aceasta formatie de nunta din Bucuresti detine o experienta foarte mare in petrecerile de nunta. De asemenea, datorita numerosilor solisti vocali si instrumentisti, formatia Vegas Band pune la dispozitia clientilor foarte multe genuri muzicale si o sonorizare perfecta.

Daca toate aceste aspecte te-au convins de faptul ca cea mai buna alegere atunci cand ai nevoie de o formatie nunta in Bucuresti sau in orice oras din Romania, este Vegas Band, te asteptam sa ne contactezi prin email, telefonic sau pe WhatsApp,nu mai pierde nici o zi si ia legatura cu  noi. Cu cat ne contactezi mai din timp , cu atat ai mai multe sanse de a gasi disponibilitate pentru ziua nuntii tale. Oferta actuala este valabila doar pentru nuntile din 2022. Oferta completa de servicii si toate informatiile despre aceasta formatie sunt disponibile pe site.

Cere o oferta personalizata